Nedeljni horoskop 17-23. oktobar/listopad 2011.

Vreme je da zajedno pogledamo poruke zvezda i za narednih sedam dana...




OVAN
od 21. marta do 20. aprila

Romantika na pomolu! Krajem radne nedelje naći ćete se usred emotivne bure. Nije ni čudo: Mesec u Lavu vam je u petoj kući ljubavi i igara. Moguće je da ćete pustiti mašti na volju i da će vas okolina (ona koja je zainteresovana za vaše zavodničke sposobnosti) doživeti u punom sjaju. Postoji u svemu samo jedan problem: zbog toga ćete nametati zahteve koje drugi neće moći tako lako da ostvare. Poslovno gledano, ovo je nedelja velikih iskušenja i nesporazuma. Ako niste na rukovodećem položaju, predlažemo vam da se malo povučete i gledate u svoju okolinu. Drugi možda imaju bolje rešenje za vaše probleme.

BIK
od 21. aprila do 20. maja

Isplanirajte vikend! Možda se nekom čini da je prerano, ali vam predlažemo da dobro razmislite šta ćete raditi tokom subote i nedelje: samo tako ćete moći da ispunite svoje želje i prohteve onih koji su u vašem okruženju. Mesec u Devici ulazi u vašu petu kuću romantike u subotu, a to će značajno povećati vaše mogućnosti da budete u prvom planu. Zbog toga je dobar plan prava stvar. Poslovi vam ove nedelje idu od ruke. Nemojte razmišljati o tome da li ste u pravu: slušajte svoj instinkt i bićete u pravu u pregovorima u koje ćete ući sredinom nedelje. Zdravlju bi trebalo posvetiti mnogo više pažnje da ne bi bilo problema.

BLIZANCI
od 21. maja do 20. juna

Komunicirajte! To je sve što treba da radite tokom ove nedelje kako biste bili uspešni, bez obzira na to o kom polju govorimo.
Razgovor i pregovaranje doneće vam uspeh, bilo da govorimo o poslu, socijalnom ili ljubavnom životu. To je potpuno razumljivo, s obzirom na to da se vaš Mesec u Lavu nalazi u trećoj kući od četvrtka. Biće tu i u petak.
Budite spremni da upoznate nekog novog. Tu osobu ćete sresti na krajnje običan način, a ona će se, upravo zbog konverzacije, izdvojiti od ostalih. U subotu vam Mesec ulazi u pragmatičnu Devicu: moraćete da kombinujete posao i zabavu da biste uspeli.

RAK
od 21. juna do 22. jula

Ne budite rasipnik!
Ako potrošite nešto novca na sebe u drugoj polovini dolazeće sedmice, vaš moral će se podići, pošto će u to vreme Mesec biti u drugoj kući. Zbog toga predlažemo da odvojite neke pare (ako ih imate na raspolaganju) i uložite u svoj izgled ili opuštanje. Ali ne preterujte, jer ste rasipanju para skloni baš kao što volite da rasipate svoj šarm.
Ovo je nedelja u kojoj vam posao neće previše ići od ruke. Probajte da izbegnete nepotrebne rizike i ulaganja. Moglo bi lako da vam se obije o glavu jer ste na meti sumnjivih lica.

LAV
od 23. jula do 23. avgusta

Jaki ste. To je, doduše, opštepoznata činjenica. Ali vaša samouverenost će u drugoj polovini nedelje prosto eksplodirati i zbog prisustva Meseca u vašem znaku osetićete veliku strast. To je pravo vreme da krenete u pregovore za nove poslove i projekte. Svi će ispunjavati vaše želje i prohteve. Bićete u svakom slučaju u centru pažnje. Svi će videti da u vašem liderstvu nema loših namera. Naprotiv. Preporučujemo vam da vikend provedete prikupljajući snagu i opuštajući se uz voljene osobe. Pokažite da ste ozbiljni i odgovorni. To može da bude veoma seksi za vašeg partnera. Zdravlje je odlično. Ne brinite se.

DEVICA
od 24. avgusta do 22. septembra

Ne mrštite se. Poslovno gledano, ovo će biti izuzetno naporna, ali i izuzetno uspešna nedelja. Istina, vi se osećate iscrpljeno, ali morate da izdržite još malo kako biste postigli sve ono što se od vas očekuje. U subotu ujutro Mesec ulazi u Devicu, što će vaše emocije i ranjivost isturiti u prvi plan. Nemojte se osećati izloženo i ugroženo. Budite otvoreni za nove izazove na emotivnom planu ako ste usamljeni, a s partnerom pokušajte da sve okrenete na šalu. Zdravstveno stanje popraviće vam se tek krajem sedmice. Dopustite vašoj okolini da vidi da niste savršeni. To nije predaja već način da svom partneru pokažete koliko verujete u njega.

VAGA
od 23. septembra do 23. oktobra

Oslonite se na prijatelje! Oni vašem životu mogu da daju preko potrebnu injekciju samopouzdanja i vere. Mesec u Lavu krajem radne nedelje biće u vašoj 11. kući. Zbog toga ta dva dana iskoristite kako biste sreli nekog novog. Tokom nedelje tražićete više privatnosti ili ćete želeti da pobegnete od gužve tokom vikenda, ali vam mi preporučujemo da to ne radite. Budite opušteni, jer vam Mesec ulazi u 12. kuću, rezervisanu za „zakulisne“ radnje. I na poslu ćete sve raditi iz senke. Nije bitno da li ste u prvom planu, bitno je da ćete poverene poslove završiti na vreme i kako treba. Kao i uvek.

ŠKORPIJA
od 24. oktobra do 21. novembra

Ovo je vaša nedelja! Poslovno gledano, uspećete da prevaziđete sve prepreke koje će se pojavljivati tokom radnih dana. Ništa vas neće pokolebati. Imaćete cilj i ostvarićete ga. Što se emocija tiče, Mesec u Lavu osvetljava vašu kuću odgovornosti, desetu kuću, tokom četvrtka i petka. To će vam doneti mnogo poštovanja kod ljudi koji vas okružuju. Pri tom, mislimo pre svega na partnera ili članove porodice. Pokazaćete koliko ste otvoreni i spremni da pomognete. U subotu i nedelju bićete posvećeni prijateljima, porodici i partneru. Pokazaćete da ste dobar timski igrač, što je važno u vezi.

STRELAC
od 22. novembra do 21. decembra

Spremite se! Krajem radne nedelje imaćete neodoljivu potrebu da pobegnete od uobičajene rutine, da odete iz grada. Ovo će biti veoma važno, ne samo za vašu sreću na ličnom planu već i za uspeh na poslovnom planu. Dakle, po svoj prilici, smeši vam se kraći poslovni put. Mesec će posetiti vašu devetu kuću dalekih mesta, što će naprosto baciti bombu u vašu razbuktalu maštu. Pokušajte da ove nedelje ne zapostavljate partnera: u subotu Mesec ulazi u znak Device, pa pronađite način da kroz uključivanje voljene osobe u poslove nađete novi kvalitet veze. Zdravlje vam je malo poljuljano, ali su problemi zapravo minorni. Ne brinite.

JARAC
od 22. decembra do 19. januara

Otvorite se! U potpunosti poklonite srce svom partneru. Priznajte mu šta vas tišti.
Nemojte previše k srcu primati sve troškove koje ste imali tokom protekle sedmice, novac nije toliko bitan. Vaš partner će znati da ste uvek u mislima bili uz njega. Poslovno gledano, čeka vas naporna, stresna nedelja puna nesporazuma. Ponekad će vam biti teško da obuzdate sve svoje porive i prohteve, a oni koji su vam podređeni neće umeti da vas isprate. Zbog toga ćete biti skloni svađama. Preporučujemo vam da se obuzdate. Mesec u Lavu u drugoj polovini nedelje ulazi u osmu kuću intime.

VODOLIJA
od 20. januara do 19. februara

Vaš život postaje uzbudljiv! Posle dužeg vremena predstoje vam izazovi koje gotovo da ste zaboravili. Mesec u Lavu obasjaće vašu sedmu kuću, što će vam omogućiti da budete direktniji kad je reč o emocijama. Samo napred. Nema razloga da se osećate osramoćeno. Kada otvorite svoje srce, drugi će osetiti potrebu da vam priđu bliže i pokušaju da od vas pokupe malo pozitivne energije. Mesec ulazi u vašu osmu kuću intime tačno u trenutku kad počinje Mesečeva mena - u subotu. To će otkriti šta je sve potrebno da bi se produbila vaša trenutna veza. Poslovno - uspešni ste. Ali, umereno. Ne izlažite se prevelikim rizicima.

RIBE
od 20. februara do 20. marta

Šampionski! Ovo je u najkraćem opis nedelje koja je pred vama. Možda ste vi previše zauzeti da biste rešavali probleme običnih ljudi, ali ono čime se bavite ne može svako da uradi. Mora se priznati da bi mnogi voleli da budu na vašem mestu: ako pripadate takozvanom višem tipu Riba, onda ste verovatno na visokom položaju: a to vam diktira da idete s puta na put, iz posla u posao. I da u svemu budete uspešni. Koliko ste iscrpljeni, samo vi znate. Nemojte samo da preterate. Krajem sledeće nedelje spustite loptu i počistite malo sopstveno dvorište. Na ličnom planu sakupilo se dosta prašine. A ona može da vam zada glavobolju.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар