Feng šui u spavaćoj sobi

I raspored u spavaćoj sobi i te kako utiče na vaš seksualni život. Spavaća soba predstavlja prostor za odmor i relaksaciju, ali i za stvaranje i održavanje naših intimnih odnosa. Ona treba da bude sigurna, prijatna i pogodna za vreme koje provodimo u njoj, a to je otprilike jedna trećina ljudskog života.

Položaj kreveta
Krevetu bi trebalo da se lako pristupi sa obe strane. Izbegavajte da postavljate krevet u direktnoj liniji sa vratima. Feng šui ravnotežu osiguraćete i dobrim madracem i kvalitetnom posteljinom od prirodnih materijala.

Svež vazduh
Vazduh u spavaćoj sobi ne sme biti ustajao, zato sobu često provetravajte kako biste imali dovoljno kiseonika. Isto tako, nije dobro da imate biljke u spavaćoj sobi, osim ako su smeštene daleko od kreveta, piše "Alo".

Bez televizora
TV, kompjuter ili sprave za vežbanje nisu poželjni. "Dobra" energija u spavaćoj sobi se uništava elektronikom.

Svetlo
Svetlost je jedna od najjačih manifestacija energije. U spavaćoj sobi bi trebalo da imate nekoliko vrsta osvetljenja. Sveće su, zapravo, najbolji izbor, ali pazite da kupite one bez toksina.

Boje
Kako biste postigli feng šui ravnotežu, koristite smirujuće boje. Najbolje boje za spavaću sobu su takozvane boje kože, dakle, od bledobele do čokoladnosmeđe. Izaberite boju unutar tog spektra i nećete pogrešiti.

Slike
Slike nose snažnu feng šui energiju, pa bi ih trebalo pažljivo odabrati. Najbolje su slike koje ocrtavaju ono što biste i vi voleli da vam se u životu događa. Zato, osim ako volite da budete sami i tužni, ne postavljajte takve slike u spavaću sobu.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар