Zlatko Zlatković, astrolog: Horoskop Srbije za 2010.

U 2010. Srbiju čekaju velika iskušenja s dodatnim padom životnog standarda * Puškaranje na Kosmetu, Mladić na slobodi, Šešelj dolazi iz Haga, vanredni izbori u aprilu, radikalni patrijath, haos sa akcijama...

„Ova godina će po nekim stvarima biti slična prethodnoj, ali nas očekuju nova iskušenja na političkom i ekonomskom planu“, najavljuje za „Alo!“ astrolog Zlatko Zlatković

Šešelj na slobodi
Ova godina je godina razrešenja slučaja Šešelja i situacija će se od kraja maja odvijati u njegovu korist. U septembru i oktobru očekuje ga pozitivno razrešenje!

Mladić beži poteri
Ni ove godine neće doći do hapšenja Ratka Mladića. Najtraženiji haški optuženik nastaviće da izmiče poteri i naših i belosvetskih službi. Zametnuće mu trag u 2010.

Vanredni izbori u aprilu
Po položaju planeta, postoje velike indicije da zahtevi opozicije u ovoj godini dovedu do vanrednih izbora. Po astrologiji, kvadratni znaci i periodi u odnosu na Jarac, koji je astrološki znak Srbije, trebalo bi da dovedu do toga u periodu mart-april ili septembar-oktobar. Ti aspekti se stopostotno mogu odraziti na održavanje vanrednih izbora ukoliko nezadovoljstvo naroda i radnika budu jačali, a smatram da će jačati.

Puškaranje na Kosmetu
Situacija u vezi s Kosovom i Metohijom nije dobra po nas. Tokom juna i septembra meseca u regionu Kosovske Mitrovice očekuje nas pucnjava i brojne provokacije.

Radikalni patrijarh
Novi srpski patrijarh će biti svakako veliki diplomata, ali radikalniji nego što je bio svaki prethodni do sada. Moguće je da će crkva, pod njegovim uticajem, uzeti još aktivniju ulogu u društvu, a imaće i pretenzije i na mešanje u politiku.

Zemljotresi, poplave
Tokom maja, avgusta i oktobra na jugu Srbije očekuje se nekoliko zemljotresa srednje jačine. Poplave su moguće zbog jačeg vodostaja reke Tise u martu ili aprilu i Morave u avgustu, Nišave u oktobru. Leto će biti jako sušno, a požari u manjoj meri su mogući u julu mesecu na jugu zemlje.

Grip udara u aprilu i maju
Zbog dejstva Saturna u Vagi pandemija novog gripa trajaće cele godine! U drugoj polovini januara se očekuje novi talas obolevanja koji će trajati do kraja februara. U aprilu i maju grip će pokazati svoje opasnije lice i može doći do težeg oblika.

Kolebanje evra
Zbog nepovoljnog kretanja Merkura, trenutno stanje kursa evra pokazuje blagi pad. Taj trend će trajati do 17. januara, kada ponovo možemo očekivati vraćanje na staro stanje. Talasanje kursa će biti prisutno i u maju i drugoj polovini septembra.

Teniska kriza do juna
Novak Đoković će biti broj 1 tek u 2011. godini, a naši teniseri su po rezultatima pomalo u padu do juna meseca, a tada će ređati uspehe, kao i ostali sportisti.

Haos s akcijama
Kada je reč o akcijama, stanje se ne menja i dalje će biti haotično, posebno od juna do septembra. Tek od septembra se očekuje pozitivno rešenje.
Izvor: Alo!, foto: http://bestdesignoptions.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: