Feng šui za karijeru i poslovni uspeh

Feng shui zakona za prosperitet i blagostanje * Da biste podstakli napredovanje u karijeri, postavite akvarijum u kancelariju ili dom. Ako na radnom mestu vlada haos, stavite na sto tri zelene biljke...


Ovo su samo neki od feng šui zakona za prosperitet i blagostanje koje vam prenosimo iz knjige "Feng šui – formule za finansijski uspeh", u izdanju "Leo komerca".

- Na južni zid kancelarije okačite fotografiju orla koji leti nebu pod oblake kako biste pospešili svoj poslovni potencijal. Radi poboljšanja prosperiteta na zid okačite slike feniksa.

- Napravite svoje lično drvo novca tako što ćete kineske novčiće, zavezane za crveni končić, okačiti o grane neke sobne biljke. Na taj način imaćete uspeha na poslu, ali i više para.

- U južni deo doma ne stavljajte figurice kornjača ili umetnička dela na kojima postoji motiv kornjače. One predstavljaju vodu, koja gasi vatru, simbol bogatstva.

- Imaćete mnogo više novca ako u jugoistočni deo kancelarije stavite fotokopir-aparat ili štampač. Izbegavajte lepeze kao dekoraciju jer, po Kinezima, ona asocira na rasipanje.
- Ne postavljajte radni sto tako da leđima budete okrenuti ka prozoru, osim ako je napolju planina ili zgrada. Umesto toga, sedite leđima okrenuti ka zidu i bićete uspešniji.

- Kako biste podstakli energiju prosperiteta, neka vaš radni sto bude uredan. Budite nemilosrdni prema nepotrebnim sitnicama, bacite ih i imaćete mnogo više uspeha u poslu.

- Da se ne biste svađali s kolegama, u kancelariji se služite samo jednim vratima. Ako postoji više vrata, neka budu zatvorena. Tako ćete sprečiti ulazak negativne energije.

- Na zid kancelarije okačite sliku ili umetnički prikaz jata divljih gusaka koje „uleću“ u vaš radni prostor kako biste omogućili da samo dobre vesti dolaze do vas.

- Ako zbog poslovnih obaveza često putujete, u džepu pantalona nosite komad žada, korala ili crnog oniksa. Ovo drago kamenje će vas zaštiti od loših ljudi i nesreća.

- Dom ili kancelariju ukrasite modelom jedrenjaka. Postavite ga tako da bude okrenut ka unutrašnjosti doma ili kancelarije kako bi pospešio prosperitet.

- Nemojte da kupujete tepih na kome se nalazi motiv zmaja jer gaženje po ovom, blagorodnom, mitskom stvorenju donosi nesreću i neuspeh u poslu i karijeri.

- U kancelariju nemojte da stavljate slike koje prikazuju scene iz bitaka, bilo na kopnu bilo na moru, jer će uneti razdor u vašu firmu. Umesto njih stavite neke umirujuće pejzaže.

- U severni deo kuće ili kancelarije izložite nagrade i trofeje koje ste dobili i osvojili. Njihova energija pomoći će vam da i u budućnosti budete uspešni u svom poslu.


(Blic Zena)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. DOPADA MI SE *ASTRO SAJT*
    NA KOM SAJTU MOGU BESPLATNO DA SE PREUZMU KNJIGE - FENG SHUI

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala.
    Nekoliko linkova bice postavljeno uskoro (izmedju ostalog i za muziku tipa "Feng Shui meditacije")!

    Evo, za "prvu pomoc" knjige u PDF formatu: Ole Bruun - An Introduction to Feng Shui (Introduction to Religion):
    http://rapidshare.com/files/207992813/An_Introduction_to_Feng_Shui__2008___www.softarchive.net.rar

    Ili: Feng Shui and Money:
    http://hotfile.com/dl/9912309/40226e1/Feng_Shui_and_Money_www.softarchive.net.rar.html

    Ili: Feng Shui for the Classroom: 101 Easy-to-Use Ideas:
    http://rapidshare.com/files/289408039/Fesu_www.softarchive.net.rar

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши