Natalni horoskop besplatno

Izračunajte natalni horoskop za samo nekoliko sekundi! Dovoljno je da u naznacena polja upisete datum, tačno vreme (sat i minut), kao i mesto rodjenja i dobicete besplatno kompletnu, interaktivnu natalnu kartu!

Foto: Pixabay.com


Da biste dobili Vašu kartu neba sa ucrtanim položajem zvezda (ličnu natalnu kartu), u trenutku vašeg rođenja, potrebni je da unesete podatke:

dan, mesec i godinu, tačno vreme i mesto rođenja.

1.
U redu, gde piše Birth date (Datum rođenja) kliknite na strelicu, pa izaberite odgovarajući broj, a zatim i naziv meseca.

2. 
U drugom redu, gde piše Birth time (vreme rođenja), izaberite klikom na strelicu odgovarajuće vreme.

3. 
U trećem redu, gde piše Birthplace (Mesto rođenja) izaberite klikom na strelicu odgovarajuće mesto, prvo državu, pa region i na kraju grad Vašeg rođenja.

Najzad, odaberite željene podatke – natalnu kartu ili dnevni horoskop – imate mogućnost da birate engleski ili ruski jezik.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

48 коментара:

  1. Анониман28. јул 2009. 12:45

    Svaka cast. Vidim da svakog dana imate sve vise sadrzaja, naravno trebace vremena da se stranice popune, ali nastavite tako.
    Pozdrav,
    Milena

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман30. јул 2009. 13:40

    sadržaji su zanimljivi,nebi bilo loše kada bi natalni horoskop bio na srpskom

    ОдговориИзбриши
  3. da li neko moze ukratko da mi protumaci natalnu kartu?

    ОдговориИзбриши
  4. Nije mi jasno samo cemu besplatna natalna karta kad nema tumacenja

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno ne kapiram čemu služi ova natalna karta

    ОдговориИзбриши
  6. Extra blogspot.
    Prosto Sam se odusevio sa svim sadrzajem

    ОдговориИзбриши
  7. @ dr Jongler
    Hvala. Nadam se da cete ASTROSAJT i dalje posecivati. Svaka Vasa sugestija bice dobrodosla.
    Srdacan pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман25. март 2010. 00:35

    Pa stvarno bezveze..a ko ce da mi ovo protumaci? Baba moja???

    ОдговориИзбриши
  9. Odlicno sve.
    Da li mozete malo da pomerite natalnu kartu u levo da se skroz vidi.
    Da li je ona skroz pouzdana sto se tice podznaka?

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala na sugestiji.

    Na zalost, velicina stranice Astro sajta je takva da je u ovakvom njenom rasporedu nemoguce na drugi nacin postaviti natalnu kartu i time je prilagoditi prostoru. Ali, ako pazljivije pogledate, videcete na dnu vidzeta mogucnost da kartu "setate" levo-desno i tako je sveobuhvatno iskoristite.

    Sto se podataka tice, iza njih stoji renomirani servis Astrotheme, kao jedan od poznatijih svetskih kada je astrologija u pitanju.

    Srdacan pozdrav, javite se ponovo!

    ОдговориИзбриши
  11. Zapamtis sliku i onda je vidis celu, recimo :)

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман2. мај 2010. 19:55

    Ne razumem cemu natalna karta kad nema tumacenja.

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман27. јун 2010. 22:00

    Dragi moji,
    Vidim da vas muci to sto ste dobili samo natalnu kartu bez tumacenja. Naravno, sve ima svoju cenu, niko nije toliko besposlen da vam svakodnevno pokloni dva do tri sata ozbiljnog rada i od 35 do 120 eura. Zato budite zahvalni i na natalnoj karti. Program je precizan a cart je savrsen
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  14. Sve je tacno! Jedino ne i cena - natalni horoskopi i detaljne analize, na po 20-30 stranica teksta, u ovom trenutku se prosecno naplacuju 800 dinara.
    Pa ko voli...

    ОдговориИзбриши
  15. Pa dobro, ne mozemo ocekivati ovde cuda, da dobijemo i besplatnu natalnu kartu i detaljno tumacenje. Sama karta je inace OK, pa i objasnjenja na engleskom. Na drugoj strani dobro je sto su cene usluga astrologa, mozda najvise zahvaljujuci internetu, zaista pale, ja sam natalnu kartu sa tumacenjem na 30 stranica dobila za 10 evra (ima i za osam evra) i veoma sam zadovoljna. Nekada je to bilo skuplje i nepreglednije.
    Pozdrav svima.

    ОдговориИзбриши
  16. Lepo je to sve, ali ja ovde i dolazim zato sto ne moram da dajem dodatni novac, dovoljno mi je sto placam internet, i ne pada mi na pamet da placam jos i neke astrologe, pa mi je i tih 10 evra mnogo. Ovo je sve samo ne idealno vreme, pa razumite ovo kako hocete.

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман5. јул 2010. 16:23

    Mislila sam da cu dobiti objasnjenje, ovo mi nista ne znaci

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман15. јул 2010. 11:42

    Ni meni nista ne znaci!

    ОдговориИзбриши
  19. Анониман27. јул 2010. 22:26

    Mac-

    hvala, sjajno, ali par kljucnih reci u smislu tumacenja- ne moze da skodi

    ОдговориИзбриши
  20. Izvinite sto upadam u raspravu, ali ako bi ste se samo malo potrudili mogli bi ste to da uradite i sami do odredjenih granica...samo je potrebno da uzmete misa i prislonite na ono sto vas zanima...sve je objasnjeno. Izmedju ostalog pravljenje natalne karte je skuplje od samog tumacenja. A ovo sto su nam dali, a koliko vidim mnogo je precizno...treba im se zahvaliti i za to. Bez ljutnje. Srdacan pozdrav urednicima i jos jednom hvala.

    ОдговориИзбриши
  21. Hvala urednicima ove stranice koji su postavili ovu odličnu natalnu kartu! :)

    Kao što je Tanja već rekla - svi vi koji niste kliknuli na znakove planeta sa stupnjevima prilikom gledanja karte, ostali ste zakinuti za tumačenje na engleskom jeziku. Dakle, ne budite lijeni, već zahvalni (vidim i previše kritika onih koji se nisu niti potrudili proučiti ovaj odličan 'alat') i ponovno ispunite svoje podatke i prilikom "čitanja" kliknite na planete sa izračunima i dobiti ćete objašnjenja koja tražite!

    ОдговориИзбриши
  22. nikolina bitola bas ste kul gi sakam vasite stranici i se sto se objavuva e dobro pozdrav

    ОдговориИзбриши
  23. Super sajt, evo uživam čitajući. :) Samo napred!

    ОдговориИзбриши
  24. Moze li neko da mi da broj kontakt tih astrologa kod kojih ste radili natalnu??

    ОдговориИзбриши
  25. Postovani
    Čitala sam besplatne natalne horoskope za svoje dvoje dece. Pošto imaju 4 iste planete u istim astrološkim znacima, tumačenje tih pozicija je potpuno istovetno, iako se nalaze na različitim stepenima u okviru planetarnih znakova. Znači nije baš precizno tumačenje natalnih karti, ali bez obzira na to veoma mi je pomoglo da saznam osnove značenja. I zato pohvaljujem sajt.
    Veliki pozdrav
    Vesna

    ОдговориИзбриши
  26. jel zna neko nekog pouzdanog astrologa za tumacenje nat karte. ako moze neki kontakt i cena

    ОдговориИзбриши
  27. Sat vam neradi kako treba, pise nepoznat (sta rodjenja).

    ОдговориИзбриши
  28. Анониман6. март 2012. 22:57

    Kako se cita ova natalna karta? Nista ne razumijem.

    ОдговориИзбриши
  29. Анониман12. март 2012. 17:35

    jeste lepo, ali ovo je besplatan widget koji služi da namami ljude na sajt, i može da ga postavi bilo ko ko ume da uradi copy - paste... ovo je lepa ideja ali usluga korisnicima bi bilo da se stavi i mali programčić(kao što već postoji) sa par reči tumačenja-onda smo dovučeni ovde sa razlogom.

    ОдговориИзбриши
  30. Ovaj program ne računa dobro - problem je što ne može da se podesi ljetno računanje vremena.

    ОдговориИзбриши
  31. Анониман7. мај 2012. 21:51

    Bezveze. Ne svidja mi se.

    ОдговориИзбриши
  32. Анониман24. јун 2012. 19:13

    kliknete na vase plantete koje se nalaze u razlicitim kucama a nalaze se izvan ovog kruga sto predstavlja vasu natalnu kartu i tu vam je tumacenje vase natalne karte ali na engleskom

    ОдговориИзбриши
  33. mikon1 - kako se ova stranica moze kopirati na moj PC

    ОдговориИзбриши
  34. mikon1 - kako se ova stranica moze kopirati na moj PC

    ОдговориИзбриши
  35. Ja nista ne kapiram kako se ovo cita,ove kuce i planete,ne mog' se povatam :D

    ОдговориИзбриши
  36. Super je prestanite :3 Ja sam u jarcu hehhe :D I ne budite tako mrzovoljni :P Inace stranica je naj !!!!

    ОдговориИзбриши
  37. Ne razumem ovoliko kritika na račun sajta i besplatnih servisa. Mi koji ne možemo sebi da priuštimo neke usluge koje se dodatno naplaćuju dođemo ovde i pročitamo to što ima. Ko ima mogućnosti da plati neka ide na neka druga mesta, a ne toliko zasipati uredništvo negativnim komentarima. Nije u redu. Pozdrav administratorima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zahvaljujemo na podršci. Nadamo se da ćete i dalje posećivati naše stranice, a sve Vaše sugestije i predlozi biće nam značajni, Veliki pozdrav!

      Избриши
  38. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161

    ОдговориИзбриши
  39. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161 viber

    ОдговориИзбриши
  40. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161 viber

    ОдговориИзбриши
  41. Анониман7. март 2023. 13:06

    POZ.SVIMA ZELIM JAVNO DA SE ZAHVALIM..KAJKI KOJA NAM POMOGLA
    OKO NASIH PROBLEMA U BRAKU KOJE SMO IMALI
    STALNO SMO SE SVADJALI BILO JE TU SVEGA...JAKO CUDNO SE PONASAO POCEO DA PIJE NIJE DOLAZIO KUCI MA HAOS ZIVI..ODLUCILA SAM OVO JAVNO SVIMA RECI ONDA SAM PRONASLA GOSPIDJU KAJKU KOJA JE RESILA NAS PROBLEM SADA ZIVIMO KAO PRE NEPIJE NELUTA MA BOG JE POZIVEO EVO BROJ AKO VAM TREBA NEMA KOME NISAM SE OBRATILA SVI SU ME VARALI ALI USPEHA NIGDE!!!KAJKA JE ZENA KRALJICA AKO I VI IMATE BILO KAKAV PROBLEM POZOVITE JE OSTAVI NJEN BROJ NADAM SE DA SE NECE LJUTITI
    I NICEGA SE NESTIDIM
    +381611762842 VIBER WCP ILI POZIV

    ОдговориИзбриши