Astro dijeta

Pronađite dijetu koja najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku. Rakovi trebaju dijetu koja ne zahteva mnogo vremena za pripremu hrane, Blizancima odgovara dijeta u društvu, a Lavovima brza i učinkovita dijeta.
Ovan - Atkinsova dijeta
Volite kombinovati fitness s dijetom, a Atkinsova dijeta pruža vam upravo takav odnos snaga. Ako se odlučite za dijetu, proverite osnovne postavke ishrane i zasučite rukave. Ovnovi su uporni, pa bi Atkinsova dijeta koja se zasniva na posebnom prehrambenom režimu i obaveznom vežbanju mogla biti pravi izbor za vas.

Bik - Perriconeova dijeta
Volite slatko, pa je za vas najvažnije smanjiti unos šećera i to svih vrsta. Kako vašim znakom vlada Venera za vas je upravo Perriiconeova dijeta koja nalaže ograničeni unos šećera i ugljenohidrata.

Blizanci - Dijeta u društvu
To ukratko znači da vam odgovara bilo koja dijeta, ili fitness režim koja uključuje društvo odnosno krug prijatelja s kojima ćete zajedno uskočiti u novi režim. Samo napred i ne odustajte brzo.

Rak - Zelena dijeta
Vi ste pomalo altruistično nastrojeni i volite voditi brigu o drugima, pa vam obično preostaje malo vremena za sebe. Stoga se odlučite za dijetu odnosno ishranu za koju treba malo pripreme. Zelena dijeta je za vas zbog namirnica koje ne zahtevaju komplikovanu pripremu, ali ne zaboravite na unos proteina kako biste imali dovoljno energije.

Lav - Brza dijeta
Vi ste vatreni znak, pa niste strpljiva osoba. Želite brze rezultate, jer ste pomalo i tašti,pa mislite da za vas ne vrede pravila koja vrede za ostale ljude. Krenite na odabranu brzu dijetu, no nakon nje pokušajte stabilizovati vaš prehrambeni režim kako ne biste doživeli jo-jo efekt.

Devica - South Beach
Jedite manje obroke tokom dana, no kako ste skloni preskakati obroke, jer dijetu kao i sve shvatate pedantno, pripazite na vaše zdravlje. Ova dijeta bi mogla biti dobra za vas jer vam garantuje unos zdravih namirnica, a kako imate i želite vreme posvetiti uglavnom sebi, nećete imati problema s pripremom obroka.

Vaga - Zona dijeta
Za vas vredi pravilo kako ste neodlučni, no to se sigurno ne odnosi na hranu. Tu znate biti vrlo odlučni u svojoj neumerenosti. Zona dijeta temelji se na ravnoteži i stoga pravilno unosite namirnice: 40 posto ugljenohidrata, 30 posto proteina i 30 posto masnoća.

Škorpion - Sonoma dijeta
Vi ste hedonisti, pa i u pitanju hrane. Ne volite biti uskraćeni za ništa, pa stoga odaberite Sonoma dijetu koja vam pruža ravnotežu između gurmanskog užitka i zdrave ishrane. Počnite brojati kalorije.

Strelac - Mesna dijeta
Vi ste vrlo aktivna osoba pa vam treba deta koja će vam dati dovoljno energije za obavljanje svih aktivnosti. Stoga je mesna dijeta odličan izbor.

Jarac - Limunova dijeta
Vi ste uporni, organizovani i dosledni. Uz limunovu dijetu dobićete dovoljno energije za rad, ali i napraviti preko vam potrebnu detoksikaciju organizma. Pripadnici ovog znaku uglavnom se pridržavaju pravila dijete.

Vodeolija - Dijeta od tri dana
Sve vam je jasno, trebate brzu dijetu i što je moguće kraću.
Uglavnom ste na dijeti pre nekog velikog događaja, kada trebate zablistati ili se obuci u farmerke ili haljinu koju dugo niste nosili.

Ribe - Medicinska dijeta
Osetljive i senzibilne ribe trebaju dijetu koja će im pružiti i duhovnu hranu. Kako u stanjima stresa uglavnom tražite utehu u hrani, trebate prehambeni režim koji će vam ojačati nervni sistem kako ne biste padali u stanja depresije. To se skloni, stoga jedite zdravo i budite nasmejani.
(Zadovoljna)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар